Despre

iMapp Bucharest – Winners League este unul dintre cele mai mari concursuri internaționale de 3D video mapping din lume. De-a lungul celor 6 ediții, festivalul a reunit un public de peste 360.000 de spectatori și a devenit un subiect de referință pentru specialiștii din industria audiovizuală internațională.

Anual, în luna septembrie, iMapp Bucharest îi aduce la București pe cei mai buni artiști multimedia din lume, care își prezintă creațiile pe fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp (a doua cea mai mare clădire administrativă din lume). Lucrările participanților sunt analizate de un juriu specializat, alcătuit din experți distinși și reprezentanți importanți ai culturii vizuale internaționale, din domeniul artelor vizuale, comunicare, mass-media sau film.

În anul 2020, iMapp Bucharest a lansat campania internațională de solidaritate “One World. One Heart.” și a fost declarat câștigător al categoriei „AV IN ACTION” la Premiile AV AWARDS din Londra – renumita competiție internațională care recunoaște și recompensează excelența în întreaga industrie audiovizuală, organizată de AV Magazine din Marea Britanie (revistă care de peste 40 de ani domină sectorul editorial audiovizual).

iMapp Bucharest este organizat de Primăria Capitalei, prin CREART – Centrul pentru Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.